Pokličite nas: +386 (0) 14 372 101
  |  
Do brezplačne dostave vam manjka še 25.00
Emanuela Malačič Kladnik , , , ,

Kaj zraste iz zobka?

19.90

  • Ilustracije: Tinka Leskovšek
  • Vezava: trda
  • Število strani: 54
  • ISBN: 978-961-7047-10-3
  • Leto izida: 2018
  • Starost: 5+

Ni na zalogi

Knjiga je izšla s finančno podporo JAK RS.

Matej posadi izpadli zobek. Pridno ga zaliva, da bo iz njega čim prej zrasla sestrica. Melita si želi psa, vendar njena družina živi v bloku in za psa nimajo prostora. Če ne more imeti pravega, bo imela pa čarobnega psa. Tina se sprašuje, kam gremo, ko odidemo, saj je njen dedek hudo zbolel.

V treh kratkih zgodbah s čudovitimi ilustracijami Tinke Leskovšek vstopamo v mali veliki svet otroških želja, strahov in skrivnosti. Svet, v katerem je vse mogoče, pa čeprav le v otroški domišljiji. V tem svetu je treba gledati s srcem! Zgodbice, prežete z zdravo mero optimizma, so kot nalašč za skupno večerno branje.

 

Spletna predstavitev

 


Mnenja:

 

Gospodična knjiga

Ta knjiga je pomembno povabilo odraslim: prisluhnimo otrokovim razlagam pojavov, sprejmimo njihove domislice, pridružimo se jim v tej dragoceni igri, ki je v resnici nežna priprava na vse tisto, kar se bodo kot odrasli čez čas šli zelo zares.

 


Pokukajte v knjigo

Intervju z avtorico in ilustratorko

Emanuela Malačič Kladnik
Emanuela Malačič Kladnik je Pirančanka, ki živi in ustvarja v Kopru. Študirala je politologijo in slovenistiko ter diplomirala iz otroške literature pri mentorju dr. Igorju Saksidi. Najraje piše kratke zgodbe za otroke in mladino. Vrsto let je delovala kot prevajalka, trenutno pa jo lahko srečate na kakšnem ogledu, če iščete nov dom na Obali. Je namreč neutrudna nepremičninska posrednica! Leta 2009 je zmagala na natečaju revije Mentor za najboljšo humorno kratko zgodbo, veseličnico. Leta 2013 je izdala mladinsko pripoved Mačkon gospodične Valentine, leta 2018 pa je pri založbi Sodobnost International izšla knjiga za otroke s tremi zgodbami Kaj zraste iz zobka

Morda vam bo prav tako všeč…

Shopping Cart