Pokličite nas +386 (0) 14 372 101
Do brezplačne poštnine ti manjka še 20.00! Nadaljuj nakup
 

Knjige

Tine in Bine superjunaka

19.90

Ilustrirala: Aino Havukainen, Sami Toivonen
Prevedla: Julija Potrč
Vezava: trda
Obseg: 49 strani

Opis

“Samo pomisli, kako imenitno bi bilo biti superjunak!” sanjarita Tine in Bine med prebiranjem razburljivih dogodivščin Hiperkibermoža. In glej! S pritiskom na televizijskoaktivni laserski sevalnik (ZAP!) se Fanta spremenita v Aktivnega fanta in Merilnega moža! Mala junaka sta v hipu pripravljena na boj s superlopovi in na popravljanje krivin. Zali Dol bosta rešila pred velikanskimi embalažami, ki meščanom grenijo življenje.

Superhitro, superzabavno, superčudno! Začenja se nova, neverjetno zanimiva in prismojeno junaška dogodivščina.

Izvedba tega projekta je financirana s strani Evropske komisije. Vsebina publikacije (komunikacije) je izključno odgovornost avtorja in v nobenem primeru ne predstavlja stališč Evropske komisije.


Mnenja:

Nina Prešern – Gospodična knjiga

Knjiga je polna podrobnih živobarvnih ilustracij, zato si jo je z otrokom možno počasi ogledovati in ob tem prosto pripovedovati. Besedila je več, a je na posameznih straneh smotrno razporejeno, kar omogoča aktivno in selektivno branje. Mlajšim otrokom z manj slušne pozornosti ni treba prebrati vsega, starejši pa bodo želeli prav to, saj je zgodba polna nepredvidenih preobratov. Izstopajoči so napeti konci poglavij, zaradi katerih otrok terja nadaljevanje branja (namig za utrujenega starša: Tineta in Bineta berite le, ko v telesu in duhu čutite nadpovprečno raven energije).