Pokličite nas +386 (0) 14 372 101
Do brezplačne poštnine ti manjka še 20.00! Nadaljuj nakup
 

Knjige

Znižanje
Znižanje

Strašni časi

16.90 10.00

Prevedla: Ana Barič Moder
Obseg: 143 strani
Vezava: trda

Opis

Če živiš v Groznem koncu z norim stricem Jožetom in s še bolj noro teto Noro, soočil pa si se že s kopico predvidenih, odštekanih, celo naravnost groznih dogodivščin,ti majhen poskok do Amerike, da bi tam preveril, kako potekajo družinski posli, ne bi smel vzbujati pretiranih skrbi. Tudi če te res spremlja (ne povsem) zaupanja vredna lejdi Cecilija Brejc. Nekaj nelagodja morda lahko občutiš, ko na krovu ladje s simpatičnim imenom Prevzetna pujsa opaziš starega lopovskega znanca, za katerega na žalost sumiš, kaj naklepa … Bo ubogi Edi srečno zapustil krov ladje? Philip Ardagh je z zgodbami o Ediju Dikensu osvojil bralce širom po svetu, Strašni časi pa znova prinašajo obilo zabave, heheta in gromkega smeha! Če ne verjamete, poglejte ilustracije. In se potem zatopite v branje ene najbolj odštekanih knjig o mladem Ediju. Knjigo je iz angleščine prevedla Ana Barič Moder.

Izvedba tega projekta je financirana s strani Evropske komisije. Vsebina publikacije (komunikacije) je izključno odgovornost avtorja in v nobenem primeru ne predstavlja stališč evropske komisije.


Mnenja:

Nina Prešern – Gospodična knjiga

Knjige nerada ločujem po starosti, še manj po spolu, a naj vseeno prav pri tej glasno dodam: pomolite jo v roke kakšnemu fantiču! Takemu, ki pravi, da so knjige skrajno dolgočasne … da so zanimive samo igrice in risanke, v knjigah pa se občutno premalo dogaja … Bomo videli, ali se bo s tem po branju Strašnih časov še strinjal!