Pokličite nas +386 (0) 14 372 101
Do brezplačne poštnine ti manjka še 20.00! Nadaljuj nakup
 

Knjige

Categories: ,

Drhteči vitez

19.90

Prevedel: Klemen Pisk
Vezava: trda
Število strani: 32

Opis

Racman Racko skozi okno otožno strmi v zagrnjene zavese v hiši račke Kostanjevke. Ni lahko očarati srca ljubljene dame, zlasti če nisi lepotec. Potem pa napoči zima in reko v Račjem mestu prekrije bleščeči se led.

Hej, račke in racmančki, pograbite drsalke in pohitite na drsališče! Pohiti tudi ti, Racko, morda se ti bo posrečilo pritegniti pozornost lepe Kostanjevke. Nič hudega, če ne znaš kakor veter švigati po ledu in nimaš lesketajočih se peresc, najpomembnejša vendar ni lepota, temveč dobro in plemenito srce.

Izvedba tega projekta je financirana s strani Evropske komisije. Vsebina publikacije (komunikacije) je izključno odgovornost avtorja in v nobenem primeru ne predstavlja stališč Evropske komisije.


Mnenja:

Maja Črepinšek – Moj malček

Kestutis Kasparavičius je ustvaril še eno čarobno slikanico z izvirno vsebino in harmonično usklajenim besedilom ter ilustracijami. Slikanica prevzame z umirjeno lepoto, naravnim skladom barv, številnimi podrobnostmi, toplo zgodbo in bogastvom domišljije. Toplo priporočam majhnim in velikim!