Pokličite nas +386 (0) 14 372 101
Do brezplačne poštnine ti manjka še 20.00! Nadaljuj nakup

Nagradni fotonatečaj Pasji ljubitelji knjig

Sodobnost / Novice  / Nagradni fotonatečaj Pasji ljubitelji knjig

Nagradni fotonatečaj Pasji ljubitelji knjig

Navdušeni smo nad odzivom javnosti in bralcev, ki nam vsak dan pošiljajo svoja prisrčna mnenja o novi knjigi Toneta Hočevarja Kosmata druščina. Doma in po svetu ga je spremljalo več kot dva ducata kužkov! Pomagali so mu širiti obzorja, pa ne samo pasja, pomagali so mu spoznavati tudi ljudi. Štirinožni pasji prijatelji so res posebni, kajne?

Fotonatečaj vam nudi prav edinstveno priložnost! Zmagovalca namreč čaka kosilo z avtorjem knjige. Z njim boste lahko podebatirali o vsem, kar vas zanima, ga povprašali o pisanju knjige in življenju v tujini ali pa primerjali svoje izkušnje z njegovimi. Tone je res zanimiv sogovornik, zato naj vas ne skrbi, da pogovor ne bi stekel. 😉

Kako sodelujete?

Kupite ali izposodite si knjigo Kosmata druščina. Fotografirajte jo s pasjim štirinožcem (lastnim ali izposojenim 😉), na fotografiji ste lahko tudi vi, če želite. Bodite izvirni pri izbiri okolja in/ali ozadja!

Kakšne fotografije iščemo?

Knjiga naj bo na fotografiji jasno vidna. Bodite pozorni na odvečne elemente, da se ne pojavljajo na vaši fotografiji. Fotografije naj bodo ležeče usmerjene (landscape). Vsak sodelujoči nam lahko pošlje do 3 avtorske fotografije.

Kam pošljete fotografije?

Pošljite nam jih na pisarna.sodobnost@gmail.com s pripisom Nagradni fotonatečaj Pasji ljubitelji knjig.

Do kdaj imate čas?

Do 31. januarja 2022. Potem bomo v uredništvu izbrali zmagovalca natečaja, vas obvestili in se naknadno dogovorili za primeren termin kosila z avtorjem knjige.

Ni komentarjev
Objavi komentar