Pokličite nas +386 (0) 14 372 101
Do brezplačne poštnine ti manjka še 20.00! Nadaljuj nakup
 

Knjige

Aha!

19.90 15.92

Ilustrirala: Kristi Kangilaski
Prevedla: Julija Potrč Šavli
Vezava: trda
Število strani: 44
Starost: 5+

Opis

»Zakaj? Kako? Ali? … Ampak zakaj?« Otroci ves čas zastavljajo vprašanja, sebi in drugim. Če bodo ta vprašanja še vedno radi zastavljali, ko bodo odrasli, bodo morda postali znanstveniki. In kaj stori znanstvenik, ko najde odgovor na svoje vprašanje? Takrat, seveda, vzklikne: »Aha!«

Toda kako so veliki znanstveniki prišli do svojih idej in zgodovinskih odkritij? Ne boste verjeli, včasih čisto po naključju! Aha! Raziskovati in odkrivati je zanimivo … in zabavno!

Ključne besede: znanstveniki, odkritja, ideje, raziskovanje, hevreka, humor.

Zakaj je knjiga dragocena: Ker otroku na razumljiv in zabaven način prikaže, kako so veliki znanstveniki, kot so Arhimed, Galileo Galilei in Newton, prišli do svojih odkritij. Pri raziskovanju ni pomembna le znanstvena natančnost, temveč tudi igra! Ilustracije slikanico obogatijo z vizualnim humorjem.


Mnenja:

Urška Bračko – Bukla 162

Ste vedeli, da so imeli znanstveniki in izumitelji čisto posebne vzklike? Unikatne ilustracije, ki branje še popestrijo, bodo pritegnile marsikatero oko in spodbudile k pogovoru. Naj vaši otroci odkrijejo, da je raziskovanje lahko zabavno!