Pokličite nas +386 (0) 14 372 101
 

Knjige

Znižanje
Znižanje

Zmenek s knjigo za družine – že od 22,65 EUR

Od: 30.90 vsaka 2 meseca in 30.90ob sklenitvi naročnine

Počisti

Opis

Knjižna škatla prinaša:

  • dve izvrstni knjigi (eno za otroka in eno za odraslega),
  • izvirna darila,
  • presenečenja, ki jih bodo za vas prispevali avtorji in avtorice,
  • spodbuja k skupnemu družinskemu branju,
  • srečko za popust ob nakupu knjig na naši spletni strani,
  • razglednico s kuponom.

 

Knjige lahko izbirate za tri starostna obdobja:

1–5 let: Za vpojne ume predšolskih otrok smo izbrali preproste, izvrstne slikanice. V njih nastopajo izdelani liki, ki pred našimi očmi zaživijo s pomočjo izvirnih in kakovostnih ilustracij, ob katerih bodo mali bralci razvijali tudi občutek za estetiko. Izbrana dela bodo očarala tako odrasle bralce kot mlade poslušalce.

6–9 let: Bodoči knjižni molji se bodo kalili v magičnem svetu zgodb. Da bi spodbujali in razvijali zgodnjo ljubezen do branja, smo za to starostno skupino izbrali kakovostne knjige s preprostimi koncepti, iskrivimi zgodbami in živahnimi značaji junakov, ki bodo potešili radovednost bralcev začetnikov.

10–12 let: Brstečim bibliofilom ponujamo kombinacijo novih in klasičnih zgodb. Izbrane knjige bodo z napetimi, duhovitimi in slogovno dovršenimi zgodbami zagotovo pomagale ohranjati ljubezen do branja tudi v najstniških letih.

Z našimi knjižnimi škatlami lahko svojim otrokom zagotovite dostop do kvalitetnih knjig, primernih za njihovo starost, z rednim branjem krepite svojo vez z njimi in v družino vnašate dobre bralne prakse. In ne pozabite, tudi sebi privoščite dobro knjigo!

Vrednost knjižne škatle je večja od plačilne vrednosti.