Pokličite nas: +386 (0) 14 372 101
  |  
Do brezplačne dostave vam manjka še 25.00

Zmenek s knjigo za otroke – že od 21,00€

Od: 27.90 vsaka 2 meseca in 27.90ob sklenitvi naročnine

  Počisti
  Šifra: Ni na voljo Kategorija:

  Knjižna škatla prinaša:

  • kakovostno otroško knjigo za izbrano starostno obdobje,
  • darilo na temo knjige,
  • presenečenja, ki jih bodo za vas prispevali avtorji in avtorice,
  • srečko za popust ob nakupu knjig na naši spletni strani,
  • razglednico s kuponom.

  Koncept knjižnih škatel je izjemno preprost. Vsaka dva meseca boste prejeli škatlo, v kateri se bo skrivala najnovejša knjiga iz našega programa. Da bi bilo vaše srečanje z njo presenečenje, naj naslov knjige do samega zmenka ostane skrivnost. V škatli vas bodo pričakale tudi pozornosti avtorjev, pripravljene samo za vas, in darilca, ki jih boste lahko uporabili na Zmenku s knjigo. Naj namignemo še, da se boste kdaj posladkali, kdaj pogreli, spet drugič pa od srca nasmejali.

  Vrednost knjižne škatle je večja od plačilne vrednosti.

  Knjige lahko izbirate za tri starostna obdobja:

  1–5 let: Za vpojne ume predšolskih otrok smo izbrali preproste, izvrstne slikanice. V njih nastopajo izdelani liki, ki pred našimi očmi zaživijo s pomočjo izvirnih in kakovostnih ilustracij, ob katerih bodo mali bralci razvijali tudi občutek za estetiko. Izbrana dela bodo očarala tako odrasle bralce kot mlade poslušalce.

  6–9 let: Bodoči knjižni molji se bodo kalili v magičnem svetu zgodb. Da bi spodbujali in razvijali zgodnjo ljubezen do branja, smo za to starostno skupino izbrali kakovostne knjige s preprostimi koncepti, iskrivimi zgodbami in živahnimi značaji junakov, ki bodo potešili radovednost bralcev začetnikov.

  10–12 let: Brstečim bibliofilom ponujamo kombinacijo novih in klasičnih zgodb. Izbrane knjige bodo z napetimi, duhovitimi in slogovno dovršenimi zgodbami zagotovo pomagale ohranjati ljubezen do branja tudi v najstniških letih.

  MOJCA

  Ker vam že pišem email, še mnenje: všečno, darila so vsa res fajn, sploh sem bila vesela svinčnikov in tega, da ni cukra. Doživetnik bo postal poletni projekt za najmlajša dva. 😊 Kar je najpomembnejše – knjige so videti odlične (no, Lihožerci so top, imamo že prebrane in še jih bomo brali). Komaj že čakam, da najdem čas za branje knjige za odrasle. Oh, pa hvala za srečke!😊”

  TINA

  Že ko sem škatlo zagledala se je na obraz prikradel nasmeh, saj škatla že na prvi pogled očara s svojo domiselno in privlačno zunanjostjo. Seveda pa je presenečenje in navdušenje še večje, ko jo odpreš̌. Ne vem kdo je bil bolj navdušen jaz ali otroka. Vsebina je dovršena in res skrbno izbrana. Še posebej mi je všeč kako je vse skupaj povezano, prepleteno, kako se ena stvar dopolnjuje z drugo, vse skupaj pa je povezano tudi s samo tematiko knjige. Izvrstno.

  ANJA (MAMI BLOGERKE)

  Skoraj bi napisala, da če že ne moremo na noben drug zmenek, pa pojdimo na takega s knjigo. Ne! Zmenek s knjigo je vedno dobra ideja in bi včasih moral premagati še marsikaterega drugega. Zmenek s knjigo je knjiga, je vonj, je mir, je okus, je dogodivščina. In to dobesedno.

  Izberi način plačila

  Plačilo na vsaka 2 meseca, Predplačilo treh zmenkov, Predplačilo šestih zmenkov

  Izberi starost

  1-5 let, 10-12 let, 6-9 let


  Shopping Cart