Pokličite nas: +386 (0) 14 372 101
  |  
Do brezplačne dostave vam manjka še 25.00

Zmenek s knjigo za družine – že od 24,65€

Od: 32.90 vsaka 2 meseca in 32.90ob sklenitvi naročnine

  Počisti
  Šifra: Ni na voljo Kategorija:

  Knjižna škatla prinaša:

  • dve izvrstni knjigi (eno za otroka in eno za odraslega),
  • izvirna darila,
  • presenečenja, ki jih bodo za vas prispevali avtorji in avtorice,
  • spodbuja k skupnemu družinskemu branju,
  • srečko za popust ob nakupu knjig na naši spletni strani,
  • razglednico s kuponom.

  Koncept knjižnih škatel je izjemno preprost. Vsaka dva meseca boste prejeli škatlo, v kateri se bo skrivala najnovejša knjiga iz našega programa. Da bi bilo vaše srečanje z njo presenečenje, naj naslov knjige do samega zmenka ostane skrivnost. V škatli vas bodo pričakale tudi pozornosti avtorjev, pripravljene samo za vas, in darilca, ki jih boste lahko uporabili na Zmenku s knjigo. Naj namignemo še, da se boste kdaj posladkali, kdaj pogreli, spet drugič pa od srca nasmejali.

  Vrednost knjižne škatle je večja od plačilne vrednosti.

  Knjige lahko izbirate za tri starostna obdobja:

  1–5 let: Za vpojne ume predšolskih otrok smo izbrali preproste, izvrstne slikanice. V njih nastopajo izdelani liki, ki pred našimi očmi zaživijo s pomočjo izvirnih in kakovostnih ilustracij, ob katerih bodo mali bralci razvijali tudi občutek za estetiko. Izbrana dela bodo očarala tako odrasle bralce kot mlade poslušalce.

  6–9 let: Bodoči knjižni molji se bodo kalili v magičnem svetu zgodb. Da bi spodbujali in razvijali zgodnjo ljubezen do branja, smo za to starostno skupino izbrali kakovostne knjige s preprostimi koncepti, iskrivimi zgodbami in živahnimi značaji junakov, ki bodo potešili radovednost bralcev začetnikov.

  10–12 let: Brstečim bibliofilom ponujamo kombinacijo novih in klasičnih zgodb. Izbrane knjige bodo z napetimi, duhovitimi in slogovno dovršenimi zgodbami zagotovo pomagale ohranjati ljubezen do branja tudi v najstniških letih.

  Z našimi knjižnimi škatlami lahko svojim otrokom zagotovite dostop do kvalitetnih knjig, primernih za njihovo starost, z rednim branjem krepite svojo vez z njimi in v družino vnašate dobre bralne prakse. In ne pozabite, tudi sebi privoščite dobro knjigo!

  ZALA

  Danes sem prejela paket zmenka s knjigo za družine in bi zelo pohvalila vsebino, res nad pričakovanji. Zelo mi je polepšalo dan. Hvala in upam, da ostane tako tudi v prihodnje.😊”

  BARBARA

  Ko sem prejela prvo knjižno škatlo Zmenek s knjigo, me je skoraj kap. To ni škatlica, to je dejansko konkretna, velika škatla, ki je že na zunaj krasna, res! Grafična podoba je premišljena in enostavno lepa. Takšna je tudi vsebina. Za knjige, ki izhajajo pri Sodobnosti vem, da so kvalitetne, zanimive in že na zunaj prepoznavne, prav taki pa so bila tudi dodani izdelki. Vsi so slovenski, narejeni z mislijo na okolje in uporabniku prijazni. Škatla je vsebovala točno taka darilca, ki jih imam kot knjigoljubka rada. Kava, naravni dišeči voski in kadila, lesena knjižna kazalka, svinčniki, prikupna nalepka, bombažna vrečka za knjige (ali kaj drugega) in krasna igrača, ki spodbuja ustvarjalnost in domišljijo in ki sta jo ati in Iza takoj preizkusila. Vsebina škatle se lepo povezuje, tudi barvna paleta se mi je zdela povezana, pa naj bo to namensko ali zgolj naključno – vsebina  deluje prijazno, vabljivo in kar kliče po sproščujočem družinskem zmenku s knjigo.” 💛

  Izberi način plačila

  Plačilo na vsaka 2 meseca, Predplačilo treh zmenkov, Predplačilo šestih zmenkov

  Izberi starost

  1-5 let, 10-12 let, 6-9 let


  Shopping Cart