Pokličite nas: +386 (0) 14 372 101
  |  
Do brezplačne dostave vam manjka še 25.00

BRALNI VLAK

Literarno družinsko tekmovanje, ki vas popelje v barvite knjižne pokrajine, do še neodkritih obzorij.

Čuhapuhajte z nami

Bralni vlak je zabavno družinsko tekmovanje, s katerim spodbujamo k branju knjigolačne in nagrajujemo knjigožerce. Pocukajte svoje najmlajše in mlade za rokav, odhitite na literarni kolodvor in prisedite na prav poseben vlak. Med potovanjem po raznovrstnih knjižnih pokrajinah vas čakajo mesečni izzivi, kosila z avtorji in kramljanje v bralnem klubu. S kopico zabavnih knjižnih vsebin Bralni vlak spodbuja branje, pogovor in ustvarjalnost. Ugotovite, koliko knjig lahko preberete v enem letu, in se skupaj pozabavajte! Na koncu pa občudujte seznam prebranih naslovov in ga delite z drugimi knjigolačnimi bralci.


Zakaj skočiti na Bralni vlak?

Predvsem zato, ker boste na njem našli svež navdih in obilo motivacije za branje. Svoje navdušenje nad knjigami boste lahko delili z drugimi, v bralne pustolovščine pa pritegnili tudi svoje otroke, vnuke in nečake ter jim predali ljubezen do knjig. Ob knjižnih izzivih, pogovoru in skupnem poustvarjanju boste ugotavljali, da je branje knjig zabavna in vznemirljiva aktivnost.

Na Bralni vlak lahko skočite kadar koli – vsak namreč čuhapuha s svojo hitrostjo! Na naši spletni strani poiščite Literarni kolodvor in na Vstopni postaji izpolnite prijavnico. Pripravite svojo lokomotivo in počakajte do piska za odhod. Tekmovanje se začne 5. oktobra 2023 in se konča čez leto dni.


Kaj prinaša Bralni vlak?

Bralni vlak poleg bralne motivacije, druženja in ustvarjanja ob knjigah prinaša tudi kopico zabavnih vsebin in bogate nagrade. Lokomotive z največ vagoni se bodo prihodnjo zimo pomerile v literarnem kvizu! Zmagovalca bosta prejela nagradni izlet za štiri osebe in vrečko s knjižnim presenečenjem. Drugouvrščena bosta prejela bon v vrednosti 300 €, ki ga bosta unovčila pri nakupu knjig Sodobnosti, tretjeuvrščena pa prav tak bon v vrednosti 200 €.

Čakajo pa vas tudi mega knjižni popusti! Ko bo vaša lokomotiva vozila vsaj pet vagonov, vam bomo podarili kodo za 30-odstotni popust za enkratni nakup izbranih knjig na naši spletni strani. In ko boste po literarnih pokrajinah čuhapuhali z vsaj desetimi vagoni, vam bomo podarili kodo za kar 50-odstotni popust!

Izvedba tega projekta je financirana s strani Evropske komisije. Vsebina publikacije (komunikacije) je izključno odgovornost avtorja in v nobenem primeru ne predstavlja stališč Evropske komisije.

Shopping Cart