Pokličite nas +386 (0) 14 372 101
Do brezplačne poštnine ti manjka še 20.00! Nadaljuj nakup

Sponzorji

Sodobnost / Zmenek s knjigo / Sponzorji

Sponzorji knjižne škatle Zmenka s knjigo

Da bo naša knjižna škatla posebno doživetje, so poskrbeli tudi različni posamezniki in podjetja, ki so se pridružila našemu projektu s sponzorskimi izdelki.

ZMENEK S KNJIGO – MESEC MAREC

DOMAtri

Podjetje DOMAtri ponuja naravne lesene izdelke z ročno pobarvanimi dodatki. Njihov navdih je Triglav; trenutno je v obliki naše mogočne gore na voljo obešalnik za ključe, poličnik, magnet in obesek za ključe. Vsi njihovi izdelki vsebujejo tudi možnost nadgradnje posameznega darila z osebnostno noto.

FB: @DOMAtri3
IG: @domatri2864


Malinca

Malinca je spletna trgovina z zdravo prehrano, ki ponuja več kot 1000 zdravih izdelkov najvišje kvalitete, ekološke pridelave in preverjenih dobaviteljev, med katerimi je večina slovenskih. V Malinci najdete tudi naravno kozmetiko, izdelke za eko vrtnarjenje, športne pripomočke in še marsikaj. Poleg tega je Malinca tudi portal za zdravo življenje, saj ponuja več kot 1000 zdravih receptov in nasvete za zdravo življenje, življenjski slog, ki ga priporoča, pa spodbuja tudi branje knjig.

FB: @zdrava.prehrana.recepti
IG: @malincanastja
SPLETNA STRAN: https://www.malinca.si/


Čebelarstvo Ferenčak

Čebelarstvo Ferenčak je podjetje, ki temelji na ljubezni do narave, solidarnosti in stremljenju h kvaliteti. Znanje, tradicija in ljubezen do narave se pri njih odlično dopolnjujejo in nadgrajujejo, saj izkazujejo odgovoren odnos do narave in hkrati strankam nudijo najkvalitetnejši med.

FB: @Čebelarstvo Ferenčak
IG:  @cebelarstvo_ferencak
SPLETNA STRAN: http://www.cebelarstvoferencak.si/


Karbonoir

Karbonoir je slovenska blagovna znamka, ki stremi k visoki kvaliteti in prijaznim cenam. Z ljubeznijo izdelujejo naravne kozmetične izdelke z namenom, da bi ljudem pomagali do naravne lepote in večje samozavesti. Vsi njihovi izdelki vsebujejo skrbno izbrane, telesu prijazne sestavine. Nudijo vegansko in ekološko kozmetiko, izdelki pa vsebujejo aktivirano oglje iz kokosovih lupin brez umetnih substanc.

FB: @Karbonoir
IG:  @karbonoir_kn
SPLETNA STRAN: http://karbonoir.si/


Palačinkomat – Palačinke Takoj!

Palačinke Takoj! so produkt podjetja Palačinkomat, ki že vrsto let ponuja peko palačink na dogodkih. Zdaj so na trgu ponudili tudi mešanico za palačinke v privlačni embalaži in pripravili več različnih okusov, da palačinke lahko enostavno spečete doma tudi sami. Vse, kar je potrebno, je, da dodate vodo – brez mleka, moke ali jajc. Ne spreglejte tudi novega produkta – Miške Takoj!.

FB: @palacinketakoj 
IG: @palacinkomat
SPLETNA STRAN: http://www.palacinkomat.si/


Gogix

Gogix je sestavljanka, ki krepi ročne spretnosti in umske sposobnosti. Primerna je za starejše in mlajše (od treh let naprej), je zabavna, poučna, daje prosto pot domišljiji in nudi veliko možnosti sestave zaradi primerne togosti elementov in spojev. Majhna teža posameznih elementov daje sestavljenim modelom lahkotnost, omogoča pa tudi enostavno razstavljanje.

FB: @gogixigraca
IG:  @gogix_igraca
SPLETNA STRAN: http://www.gogix.si/


JAAC & ZAAK

Podjetje Jaac & Zaak je naravi prijazna trgovina z rastlinskimi svečkami in dišečimi voski, svojo ponudbo pa dopolnjujejo z izparilniki. Njihovi izdelki so prijazni do ljudi, živali in okolja, odišavljeni pa s 100-odstotnimi eteričnimi olji. Želijo postati prvi v izdelovanju čajnih sveč rastlinskega izvora z biorazgradljivo embalažo za enkratno uporabo – embalažo, ki bo privlačno oblikovana in bo med čajnimi svečami definitivno izstopala.

FB: @sojinasvecaEVVA
IG: @jaacandzaak
SPLETNA STRAN: https://jaacandzaak.com/sl


Kofein park

Kofein park preseneča z razvejanostjo svojih produktov; ponujajo namreč vse od čajev, kav do začimb in piškotov. Kave Kofein navdušujejo s kakovostjo, raznolikostjo in prvovrstnim okusom. Pražene so v Sloveniji, kavna zrna pa v Slovenijo pripotujejo z izbranih plantaž. Pakirane v ekološki embalaži ne onesnažujejo okolja, kavna usedlina pa je primerno gnojilo za vaše rastline. Kofein park svoje čaje, ki so pravi eliksir življenja, trži pod znamko Pehta tehta. Najboljše je, da na vseh svojih embalažah nudijo personalizirane napise, zato so njihovi produkti idealni za darilo!

FB: @kofeinpark
IG: @kofeinpark
SPLETNA STRAN: http://www.kofe-in.si/


Foxboutique

V trgovini Foxboutique v starem mestnem jedru Ljubljane najdete unikatna darila za svoje najbližje, izdelke za dom in prosti čas. Ekipa Foxboutique za vas izdeluje unikatne, kreativne in uporabne izdelke, ki vabijo, da na svet pogledate z zabavne perspektive. Njihova zgodba se prične in konča pri trajnostnem – prav vsak vidik njihovih izdelkov je okolju in ljudem prijazen.

FB: @foxboutique
IG: @foxboutique.si
SPLETNA STRAN: http://www.foxboutique.si/


Your soul time

Your soul time je trgovina s kadili, zelišči in dišavami za privabljanje dobre energije in ustvarjanje magičnega vzdušja. Njihovi izdelki vam bodo v kaotičnem svetu pomagali ustvariti čas zase.

FB: @yoursoultime
IG: @yoursoultime.si
SPLETNA STRAN: https://yoursoultime.si/


Anja Petrarca Illustration

Anja Petrarca ustvarja personalizirane ilustracije, ki jih riše tudi po naročilu, in prodaja izdelke z lastnimi ilustracijami. Med njimi lahko najdete majice, skodelice, nalepke, kazala in še mnogo več, ilustrirala pa je tudi tri otroške slikanice.

FB: @ancadraws 
IG: @ancadraws
ETSY TRGOVINA: https://www.etsy.com/shop/aniacreativestudio


Moi Style

Pri podjetju Moi Style ročno izdelujejo unikatne, skrbno in domiselno narejene izdelke. Vse svoje izdelke lahko opremijo z osebnim sporočilom ali jih prilagodijo glede na potrebe stranke. Iz ljubezni do narave in lesa za znamko stojita inženir in ekonomistka, ki za izdelke uporabljata slovenski les s svoje kmetije. Podjetje slovi po lesenih metuljčkih, ponuja pa tudi obeske, kravate, nakit …

FB: @wood.moi
IG: @woodbymoistyle
SPLETNA STRAN: https://moi-style.com/


Črno zrno

Vrhunske »specialty« kave prihajajo neposredno od majhnih pridelovalcev iz različnih regij Kolumbije. Gre za t. i. single origin, tj. kave z geografskim poreklom, kar pomeni, da se na njihovi aromi in okusu odražata okolje, v katerem je kava zrasla, in način njene obdelave. Kavo ČRNO ZRNO v majhnih količinah in vedno svežo praži lokalna pražarna STOW, ki z individualnim pristopom k vsaki kavi skrbi za to, da v polnosti razvije svoje naravne danosti. Doživite magijo kolumbijskih kav v svoji skodelici!

FB: @crnozrnocoffee
IG: @crno_zrno
SPLETNA STRAN: http://www.crnozrno.com


Yankee Candle

Yankee Candle® je ena izmed vodilnih blagovnih znamk na svetu, sedaj pa se preko uvoznika lahko kakovostne ameriške sveče in dišave kupijo tudi pri nas. Njihove sveče odlikuje trajna kvaliteta – od prvega do zadnjega trenutka stenja. Vse sveče imajo najčistejši in najbolj osvežilen vonj, ki s časom ne izgubi na svoji intenziteti. Toda Yankee Candle® vam kot dišave za dom ne ponuja le sveč, temveč tudi osvežilce za avto, čajne svečke, dišeče palčke v steklenici, dišeči vosek in še marsikaj drugega.

FB: @Yankeecandleslovenija
IG: @yankeecandlesi
SPLETNA STRAN: http://www.yankeecandle.si/


Ziva Bowl

Ziva Bowl je hitro pripravljen, vendar kvaliteten obrok, ki vsebuje mešanico semen, oreščkov in sadja. Gre za hitro pripravo uravnoteženega obroka, bogatega z vlakninami, omega 3 maščobami in beljakovinami, brez žit in dodanega sladkorja. Hranljiva malica, ki napolni z energijo.

FB: @zivabowl 
IG: @zivabowl_
SPLETNA: https://www.zivabowl.com/


BeeZeeb

Čebelje krpice je navdihnila želja po zmanjševanju plastičnih odpadkov. Gre za povoščene krpice, ki so okolju prijazna alternativa plastični foliji za živila, hrano ohranjajo svežo, uporabne pa so večkrat. Izdelane so iz 100-odstotnega bombažnega blaga, čistega čebeljega voska, bio kokosovega olja, bio jojobinega olja in ročno nabrane smrekove smole iz slovenskih gozdov.

FB: @beezeeb.si
SPLETNA STRAN: https://beezeeb.si/


Escobar kava

V Escobar pražarnici vrhunsko kavo pražijo v majhnih količinah in pod budnim očesom strokovnjaka, saj verjamejo, da je tak način najboljši, da bi iz kavnih zrn izvabili prave arome in okus. Kave nikoli ne skladiščijo, saj vsak dan meljejo svežo. Poleg dveh stalnih hišnih mešanic Skodelica kave in Kapučino imajo v ponudbi tudi izbrane visokokakovostne kave z različnih koncev sveta, ki jih dobavljajo glede na sezono dozorevanja. Ker kave uvažajo z manjših družinskih farm, lahko končnemu potrošniku predstavijo tudi določene kavne nasade in ljudi, ki kavo pridelujejo. Tako izražajo svojo zavezo k trajnostnemu razvoju in o tem izobražujejo tudi kupce.

FB: @EscobarCoffee
IG: @escobar_coffee
SPLETNA: http://www.escobar.si/