Pokličite nas: +386 (0) 14 372 101
  |  
Do brezplačne dostave vam manjka še 25.00

SPOZNAJ ZMENEK S KNJIGO

ZMENEK S KNJIGO ZA OTROKE

ZMENEK ZA ODRASLE

ZMENEK S KNJIGO ZA DRUŽINE

ZMENEK S KNJIGO ZA UČITELJE

S KOM NA ZMENEK?

S knjigo!

Za Zmenek s knjigo smo se pri založbi KUD Sodobnost International odločili, saj se zavedamo, da je v velikem številu knjig, ki izidejo vsako leto, težko izbrati kakovostna dela. Zato smo poskrbeli za izbor kvalitetnega branja za vso družino in pripravili knjižne škatle. Koncept knjižnih škatel je preprost. Vsaka dva meseca boste prejeli škatlo, v kateri se bo skrivala izbrana knjiga iz našega programa. Naslov knjige bo do samega zmenka ostal skrivnost. Knjižno škatlo lahko naročite zase, za otroka ali za družino.

KAJ PRINAŠA

Zmenek s knjigo?

Da bo naša knjižna škatla posebno doživetje, vas bodo v njej ob izvrstni knjigi pričakale tudi pozornosti avtorjev, pripravljene samo za vas, in darilca, povezana s temo knjige. Namignemo naj še, da se boste kdaj posladkali, kdaj pogreli, spet drugič pa od srca nasmejali.

Zagotavljamo vam, da bo Zmenek nadvse vznemirljiv; vstopili boste v različne literarne pokrajine in odkrivali nove vogale domišljije, si grizli nohte in zadrževali dih, se smejali, vzdihovali, se skozi alternativne resničnosti poglabljali vase – vse to v družbi odličnih domačih in tujih avtorjev. Vsaka dva meseca vam bomo poslali knjižno škatlo z odlično vsebino – s kvalitetnimi knjigami in dodatnimi presenečenji!

Shopping Cart