Pokličite nas: +386 (0) 14 372 101
  |  
Do brezplačne dostave vam manjka še 25.00

Razpis za nove ambasadorje Zmenka s knjigo marec, maj, julij 2023!

 

Ponovno iščemo posameznike, ki bodo postali ambasadorji Zmenka s knjigo in nam pomagali pri razkrivanju vsebine knjižnih škatel v marcu, maju in juliju. Kdor bo izbran, bo prejel naše knjižne škatle. Iščemo profile z ljubeznijo do knjig, ustvarjalnosti in dobrim odnosom do svojih sledilcev ter s kakovostnimi fotografijami.

Izbrani ambasadorji bodo morali:

 • objaviti prejeto knjižno škatlo v storyjih (najmanj 5) in nas označiti: @sodobnost #zmeneksknjigo;
 • objaviti najmanj 4 posamezne fotografije za vsako škatlo, vključujoč: celotno vsebino, našo škatlo in dve fotografiji, ki dobro prikazujeta knjigo in/ali darilca;
 • deliti kodo za popust s sledilci (kadar jo objavimo);
 • v objave vključiti informacije, ki jih bomo poslali/objavili;
 • v svojem profilu navesti: Ambasador/-ka #zmeneksknjigo @sodobnost.

Pravila za prijavo:

 • Sledite našemu profilu @sodobnost.
 • Ustvarite kolaž iz svojih 4–5 najljubših fotografij in jih označite z #zmeneksknjigoambasador. V kolaž vključite tudi to fotografijo/objavo. Tako bomo lažje našli vaše prijave in med njimi izbrali ambasadorje.
 • V objavi nam povejte kaj o sebi, zakaj si želite biti ambasador/-ka, kaj vam pomenijo knjige in branje. Dopišite, ali uporabljate še druga družabna omrežja.
 • Razpis velja samo za področje Slovenije, vaš profil mora biti javen in morate biti polnoletni.
 • Na razpis se lahko prijavite, tudi če ste že bili naš ambasador. Veseli bomo tudi delitve razpisa in vašega mnenja o ambasadorstvu.
 • Zaključek razpisa je 13. 2. 2023.
 • Imate kakšne prijatelje, ki bi jih sodelovanje zanimalo? Pošljite jim povezavo do razpisa.

Vso srečo vsem in hvala za prijave! Če imate še kakšno vprašanje, nas vprašajte pod objavo na instagramu, ker se na razpis tudi prijavite.

#sodobnost #ambasador #zmeneksknjigo #knjižnaškatla

Dosedanji ambasadorji Zmenka s knjigo

SASSYBOOKCHIC

Sem strastna bralka že od malega. Knjige so enostavno del mene, brez njih ne morem in ne želim biti.

Zakaj zmenek s knjigo?
Kdo nima rad, da vsaka dva meseca na dom pride čudovito zavit paket, poln presenečenj, zanimivih izdelkov in nekaj, kar je nam knjižnim moljem najlepše darilo na svetu: knjiga! Zmenek s knjigo ti da občutek Božiča ali rojstnega dne vsakič, ko prispe paket. In ni lepšega kot odpiranje knjižne škatle ter njene vsebine. Sedaj, ko imam doma malega škrata (na katerega bom, upam, prenesla ljubezen do knjig), je to postalo še bolj zabavno. Zmenek s knjigo sem že naročila in bila prijetno presenečena nad kvaliteto in izvirnostjo. Zato bi z veseljem postala ambasadorka in vašo vsebino predstavila na najbolj ustvarjalen ter zabaven način. (Zaenkrat je moje edino omrežje Instagram).

#zmeneksknjigoambasador #zmeneksknjigo  #knjigoljub  #radiberemo  #branje  #knjiganadan  #knjige  #bookworm  #bookstagram  #booklover  #bookdragon  #booknerd  #cozybooktag  #igbooks  #reading

Sassybookchic najdete na Instagramu, z vami pa bodo tri mesece delila ZMENEK S KNJIGO ZA OTROKE (1–5 let).

MATIC PIŠE

❓Zakaj #zmeneksknjigo?

Mogoče zato, ker do zmenka sicer ne pridem, knjigo pa so res odlična družba, vsak dan v letu in so vedno pri roki.

Biti ambasador pomeni biti zaljubljen v knjige in zase lahko rečem, da življenja brez knjig ni. Knjige so moje življenjske sopotnice od malih nog in ja, priznam, v knjige sem zaljubljen.

‍♂️ Berem vedno in povsod oz. v vsakem prostem trenutku, se vedno imam najrajši fizične knjige in nepopisno lep občutek je, ko v roke dobiš novo knjigo, ki se diši po tiskarni in svežem črnilu.

Knjige berem in o njih pisem, se o njih pogovarjam, jih priporočam in podarjam.

Knjižne škatle so nekaj zanimivega in vznemirljivega, sicer pa mislim, da je odpiranje taksnih in drugačnih škatel odlično opisal Forrest Gump.

Za svoj knjižni blog uporabljam se stran na Facebooku, objave pa pridno delim tudi na Twitterju.

Matica lahko najdete na Instagramu, Facebooku, Twitterju in blogu, z vami pa bo tri mesece delil ZMENEK S KNJIGO ZA DRUŽINE (10-12 let).

AJDA NAKLADA

Pri @sodobnost iščejo nove ambasadorje knjižne škatle Zmenek s knjigo. Nobenega pomisleka nisem imela glede tega, ali bi se prijavila na razpis ali ne. Na nek način sem bila že zdaj ambasadorka njihove knjižne škatle, takšna “neuradna,” saj sem naročila čisto vse škatle do zdaj in o njih tudi objavljala in pisala. Posnela sem tudi YouTube video s primerjavo obeh knjižnih škatel, ki jih trenutno dobimo na našem trgu. Vem, kaj lahko pričakujem in s čim bom zadovoljna. Zmenek s knjigo me zato utemeljeno ni nikoli razočaral.

Kot ambasadorka bi bila predvsem realna. Včasih nam kaj ni všeč in zdi se mi prav, da to tudi povemo – seveda na prijazen in konstruktiven način. To ne pomeni, da smo prekomerno kritični, ampak nam daje kredibilnost, ki med sledilci vzbudi zaupanje. Če hvalimo vsepovprek, nismo na koncu pohvalili ničesar. In to je nekako tudi vodilo mojega bloga in socialnih omrežij – poleg Instagrama imam tudi Facebook stran in YouTube kanal z enakim imenom. Moji sledilci vedo, da pri meni dobijo realno mnenje in tudi, ko mi nekaj ni všeč, vedno povem komu menim, da bi taista stvar odgovarjala. Vem, da so okusi različni in to vedno skušam vzeti v zakup, ne zanemarjam pa seveda svojega lastnega mnenja – po katerega sledilci na ta profil pač pridejo.

Veselim se naslednjih zmenkov s knjigo, kot ambasadorka ali pa navdušena uporabnica, v vsakem primeru bomo še zmenkovali

Ajdo Naklada najdete na Instagramu, Facebooku in blogu, z vami pa bo tri mesece delila ZMENEK S KNJIGO ZA ODRASLE.

MALE GLAVICE BEREJO

MALE GLAVICE BEREJO

Naša družina obožuje zmenke s knjigami, še posebej s slikanicami in podobnim otroškim čtivom, saj se mi zdijo resnično dobra popotnica za življenje.
Z otrokoma se z velikim veseljem čim večkrat odpravimo v knjižnico. Največkrat to naredimo ob sobotah zjutraj in zraven vrinemo še naš dopoldanski sprehod. Tudi knjigarne nam niso tuje. Knjige si izposojamo, jih kupujemo, preberemo, pregledamo, se o njih pogovarjamo, na teme knjig ustvarjamo, zadnjih nekaj mesecev pa o njih tudi kaj napišemo. Seveda se ob njih tudi ogromno naučimo ali pa se zgolj potopimo v pravljičen svet junakov, s katerimi doživljamo dogodivščine.
Ideja knjižnih škatel Zmenek s knjigo, ki jih bo za nas pripravljala založba @sodobnost, se nam zdi odlična, pa tudi založba je znana po resnično kakovostnih slikanicah, tako da se z veseljem javljamo za ambasadorje knjižnih škatel za otroke.
Kdo smo? Tukaj se največkrat pojavljamo samo trije člani naše družine, pri prebiranju knjig pa nam pomagata tudi ati in naša psička.

Male glavice berejo najdete na Instagramu, z vami pa bodo tri mesece delili ZMENEK S KNJIGO ZA OTROKE (1–5 let).

KNJIŽNI ŠEPET

Zmenek s knjigo. Z njo lahko doživiš cel vrtiljak čustev in popelje te lahko na čudovito potovanje.

@sodobnost je za vse ljubitelje knjig pripravila prav posebne knjižne škatle. Na zmenek s knjigo vabijo odrasle, otroke ali pa kar celo družino. Čudovita ideja. Za svoje škatle pa iščejo tudi ambasadorje in res bi bila vesela, če bi se v mojem profilu znašel napis Ambasadorka #zmeneksknjigo.

Zakaj? Na Facebook strani Knjižnega šepeta sem zapisala, da sem ljubiteljica knjig, ki se trudi, da bi drugim približala vsaj delček tega, kar občuti sama ob branju. To je tudi razlog, da sem se odločila, da se prijavim na njihov razpis za ambasadorja knjižnih škatel. Ta profil je nastal po naključju in tako sem se tudi v knjižni skupnosti znašla po naključju. Vsak dan znova pa ugotavljam, da se je to moralo zgoditi. Tu sem se našla in vesela sem, da se vas je na mojem profilu zbralo že kar nekaj in tako skupaj tvorimo še eno skupnost. Obožujem branje (pa čeprav kdaj zanj zmanjka časa) in po prebranem sem še bolj srečna, ker bom lahko knjigo fotografirala in vam jo predstavila tako, kot sem jo začutila.

Knjižni šepet najdete na InstagramuFacebooku in blogu, z vami pa bo tri mesece delila ZMENEK S KNJIGO ZA ODRASLE.

IZPOSOJEVALKA BESED

✨✨✨
Knjiga je prijateljica. Zavetje. Tolažnica. Sopotnica skozi težke dneve. Knjiga je znanje. Domišljija. Kažipot. Zemljevid. Gubanje možganov. Knjiga je moč. Samozavest. Pogum. Udarec nazaj. Knjiga je avantura. Doživetje. Izkušnja. Polnjenje albumov spomina. Knjiga je družina. Popotnica. Dota. Knjiga je merska enota vrednosti človeškega življenja.

S ponosom ter ljubeznijo do knjig in slovenskega jezika se pokorno javljam za ambasadorko (IG, Facebook in blog!) knjižne škatle Zmenek s knjigo. Najraje tiste za otroke ali družino. ❤️ Ker so navadno prav zmenki z otroki & družinami v teh hitrih in čudnih časih tisti, ki mimo nas zbežijo površno, mimogrede in brez dodane vrednosti. Naj bodo s pomočjo vaše knjižne škatle spet v navdih vsem, mladim in starim, bralcem in tistim, ki to (še) niso. In ker na zmenkih s knjigo nikoli ne zmanjka tem za pogovor. Pogovor pa zbližuje! Hvala za priložnost in hvala za fine ideje, s katerimi božate naše bralne svetove.

Izposojevalko besed najdete na Instagramu, Facebooku in blogu, z vami pa bo tri mesece delila ZMENEK S KNJIGO ZA DRUŽINE (6–9 let).

Razpis za nove ambasadorje Zmenka s knjigo oktober 2021

Razpis za ambasadorje Zmenka s knjigo marec 2021

Shopping Cart