Pokličite nas: +386 (0) 14 372 101
  |  
Do brezplačne dostave vam manjka še 25.00

Razpis za nove ambasadorje Zmenka s knjigo marec, maj, julij 2024!

 

Ponovno iščemo posameznike, ki bodo postali ambasadorji Zmenka s knjigo in nam pomagali pri razkrivanju vsebine knjižnih škatel v marcu, maju in juliju. Kdor bo izbran, bo prejel naše knjižne škatle. Iščemo profile z ljubeznijo do knjig, ustvarjalnosti in dobrim odnosom do svojih sledilcev ter s kakovostnimi fotografijami.

Izbrani ambasadorji bodo morali:

 • objaviti prejeto knjižno škatlo v storyjih (najmanj 5) in nas označiti: @sodobnost #zmeneksknjigo;
 • objaviti najmanj 4 posamezne fotografije za vsako škatlo, vključujoč: celotno vsebino, našo škatlo in dve fotografiji, ki dobro prikazujeta knjigo in/ali darilca;
 • deliti kodo za popust s sledilci (kadar jo objavimo);
 • v objave vključiti informacije, ki jih bomo poslali/objavili;
 • v svojem profilu navesti: Ambasador/-ka #zmeneksknjigo @sodobnost.

Pravila za prijavo:

 • Sledite našemu profilu @sodobnost.
 • Ustvarite kolaž iz svojih 4–5 najljubših fotografij in jih označite z #zmeneksknjigoambasador. V kolaž vključite tudi to fotografijo/objavo. Tako bomo lažje našli vaše prijave in med njimi izbrali ambasadorje.
 • V objavi nam povejte kaj o sebi, zakaj si želite biti ambasador/-ka, kaj vam pomenijo knjige in branje. Dopišite, ali uporabljate še druga družabna omrežja.
 • Razpis velja samo za področje Slovenije, vaš profil mora biti javen in morate biti polnoletni.
 • Na razpis se lahko prijavite, tudi če ste že bili naš ambasador. Veseli bomo tudi delitve razpisa in vašega mnenja o ambasadorstvu.
 • Zaključek razpisa je 13. 3. 2024.
 • Imate kakšne prijatelje, ki bi jih sodelovanje zanimalo? Pošljite jim povezavo do razpisa.

Vso srečo vsem in hvala za prijave! Če imate še kakšno vprašanje, nas vprašajte pod objavo na instagramu, ker se na razpis tudi prijavite.

#sodobnost #ambasador #zmeneksknjigo #knjižnaškatla

Dosedanji ambasadorji Zmenka s knjigo

POSLUŠAM SE

✍️Ko pišem o knjigah, ustvarim z opisano knjigo 📖 en čisto poseben odnos – tak globlji, bolj pristen😊. Pisanje mi omogoča, da se v knjigo še bolj poglobim, da jo natančno preučim od naslovnice do zadnje platnice.

Skozi pisanje lahko izražam svojo kreativnost, včasih tako pisanje steče hitro, pogosto se to zgodi ravno v nočnih urah ⭐️. Se pa seveda zgodi, da besede ne pridejo tako zlahka, takrat običajno pomaga, če se še več časa družim s knjigo ❤️ #zmeneksknjigo.

Kot specialna pedagoginja s 15-letnimi izkušnjami pri delu z otroki, sem v začetku leta 2020 začela z ustvarjanjem avtorskega projekta Poslušam.se, kjer ustvarjam brezplačna učna gradiva, pišem članke za starše, predstavljam kvalitetne knjige 📚 za otroke, ideje 💡 za aktivnosti z otroki ❤️, julija istega leta pa sem posnela tudi prvi pogovor 🎙 za svoj vzgojno-izobraževalni podkast Poslušam.se. Moje objave najdete tako na Instagramu kot na Facebooku.

💛📚 Ambasadorka založbe Sodobnost bi želela postati, ker želim bralkam in bralcem približati kakovostne knjige. Tiskane knjige se mi zdijo v sedanjem svetu tehnologije nenadomestljive. Branje otrokom že v obdobju dojenčka in seveda v vseh naslednjih razvojnih obdobjih ima izjemno spodbuden vpliv na njihov govorno-jezikovni razvoj, na pismenost in kasnejšo sposobnost hitrejšega učenja. Seveda pa pri tem ne smemo pozabiti povezanosti z otrokom, ki jo lahko med skupnim branjem z otrokom razvijamo.

#sodobnost #ambasador #zmeneksknjigoambasador #zmeneksknjigo #knjižnaškatla

poslusam.se najdete na Instagramu, z vami pa bo tri mesece delila ZMENEK S KNJIGO ZA OTROKE (1–5 let).

NA VALOVIH VRSTIC

Pri @sodobnost so pripravili razpis za nove ambasadorje knjižne škatle Zmenek s knjigo 😊

Sama berem že odkar se pomnim, pravi preboj pa se je zgodil z branjem Harryja Potterja. Takrat v petem razredu osnovne šole sem bila včlanjena v tri knjižnice, da sem ja dobila vse dele pravočasno. Zelo rada delim dobre knjige s širšo publiko in s tem namenom je bil ustvarjen tudi blog. Knjige mi pomenijo sprostitev, beg v namišljeni svet brez svojih skrbi.
Knjižne škatle so odličen koncept, kako se lahko sam ali pa te kdo drug preseneti vsak mesec z novimi knjigami. Všeč so mi praktična, knjižna in trajnostna darilca, ki pridejo zraven. Lepo je tudi, da podpirajo manjša slovenska podjetja, ki ponujajo kvalitetne izdelke
Z veseljem bi predstavila knjižne škatle Zmenek s knjigo svojim bralcem 😊

Čeprav je skupnost na mojem profilu relativno majhna, me to nikoli ne ustavi pri ustvarjanju novih vsebin in pisanju bloga. Hvala vsem, ki me spremljate na blogu, Tiktoku, Facebooku ali tukaj na Instagramu.
.
.
#bookblogger #knjiga #knjigogram #knjige #knjigoljubka #govorimoknjigah #sodobnost #zmeneksknjigoambasador #zmeneksknjigo

navalovihvrstic najdete na Instagramu, z vami pa bo tri mesece delila ZMENEK S KNJIGO ZA ODRASLE.

KNJIŽNI ŠEPET

Čarovnija je povsod kamorkoli pogledaš. Sedi in sprosti se, vse kar rabiš je knjiga! – Dr. Seuss

Knjige me spremljajo že od malega, v vsakem obdobju na drugačen način. Najraje pa hodim z njimi na zmenke.

Ste že bili na zmenku s knjigo? 📚❤️

To je prav poseben zmenek, ki te bo odpeljal v neznano, četudi boš sedel doma na svoji sedežni. Včasih ti družbo dela samo knjiga, včasih te zraven spremlja kakšen dišeč in omamen napitek, spet drugič pa te v druge dimenzije odpeljejo zanimivi vonji, novi okusi ali pa kakšno pismo – zmenki, k jih pripravi @sodobnost nikoli niso dolgočasni.

Ambasadorka Zmenka s knjigo sem sicer že bila, ampak ko se nekdo za ta naziv prijavi že drugič, potem je zagotovo marsikomu jasno, da mu je Zmenek s knjigo zlezel pod kožo. Obožujem branje, fotografiranje in deljenje svojega mnenja, zato bi z veseljem vse to ponovno združila in ponovno postala ambasadorka. ❤️🥰

Zmenki s knjigo so čudovit opomnik, da si je potrebno vzeti čas zase in se na zmenek odpraviti sam. Vsi pa vemo, da s knjigo pravzaprav nikoli nisi čisto sam. Kaj pa vi mislite? 📖📚

.
.
.
.
#zmeneksknjigoambasador #zmeneksknjigo #zmenek #knjige #knjiga #knjiganadan #bookstagram #bookie #knjižnaškatla #bookbox #kajbrati #kajberem #booksbooksandmorebooks #govorimoknjigah #bookbloggers #bookblogging #knjigomanija #knjiznimolj #knjigoljub #branjeknjig #knjigoljub #branje

knjiznisepet najdete na Instagramu, z vami pa bo tri mesece delila ZMENEK S KNJIGO ZA DRUŽINE.

NORA NA KNJIGE

noranaknjige najdete na Instagramu, z vami pa je tri mesece delila ZMENEK S KNJIGO ZA ODRASLE.

TRIDESETA

trideseta najdete na Instagramu, z vami pa je tri mesece delila ZMENEK S KNJIGO ZA OTROKE.

SASSYBOOKCHIC

Sassybookchic najdete na Instagramu, z vami pa je tri mesece delila ZMENEK S KNJIGO ZA OTROKE (1–5 let).

MATIC PIŠE

Matica lahko najdete na Instagramu, Facebooku, Twitterju in blogu, z vami pa je tri mesece delil ZMENEK S KNJIGO ZA DRUŽINE (10-12 let).

AJDA NAKLADA

Ajdo Naklada najdete na Instagramu, Facebooku in blogu, z vami pa je tri mesece delila ZMENEK S KNJIGO ZA ODRASLE.

MALE GLAVICE BEREJO

Male glavice berejo najdete na Instagramu, z vami pa so tri mesece delili ZMENEK S KNJIGO ZA OTROKE (1–5 let).

KNJIŽNI ŠEPET

Knjižni šepet najdete na InstagramuFacebooku in blogu, z vami pa je tri mesece delila ZMENEK S KNJIGO ZA ODRASLE.

IZPOSOJEVALKA BESED

Izposojevalko besed najdete na Instagramu, Facebooku in blogu, z vami pa je tri mesece delila ZMENEK S KNJIGO ZA DRUŽINE (6–9 let).

Razpis za nove ambasadorje Zmenka s knjigo oktober 2021

Razpis za ambasadorje Zmenka s knjigo marec 2021

Shopping Cart