Pokličite nas +386 (0) 14 372 101
Do brezplačne poštnine ti manjka še 20.00! Nadaljuj nakup

Ambasadorji

Sodobnost / Ambasadorji

Ambasadorji Zmenka s knjigo so postali:

MALE GLAVICE BEREJO

Naša družina obožuje zmenke s knjigami, še posebej s slikanicami in podobnim otroškim čtivom, saj se mi zdijo resnično dobra popotnica za življenje.
📚
Z otrokoma se z velikim veseljem čim večkrat odpravimo v knjižnico. Največkrat to naredimo ob sobotah zjutraj in zraven vrinemo še naš dopoldanski sprehod. Tudi knjigarne nam niso tuje. Knjige si izposojamo, jih kupujemo, preberemo, pregledamo, se o njih pogovarjamo, na teme knjig ustvarjamo, zadnjih nekaj mesecev pa o njih tudi kaj napišemo. Seveda se ob njih tudi ogromno naučimo ali pa se zgolj potopimo v pravljičen svet junakov, s katerimi doživljamo dogodivščine.
📚
Ideja knjižnih škatel Zmenek s knjigo, ki jih bo za nas pripravljala založba @sodobnost, se nam zdi odlična, pa tudi založba je znana po resnično kakovostnih slikanicah, tako da se z veseljem javljamo za ambasadorje knjižnih škatel za otroke.
📚
Kdo smo? Tukaj se največkrat pojavljamo samo trije člani naše družine, pri prebiranju knjig pa nam pomagata tudi ati in naša psička. 😉

Male glavice berejo najdete na Instagramu, z vami pa bodo tri mesece delili ZMENEK S KNJIGO ZA OTROKE (1–5 let).

KNJIŽNI ŠEPET

Zmenek s knjigo. 📚 Z njo lahko doživiš cel vrtiljak čustev in popelje te lahko na čudovito potovanje. 🥰

@sodobnost je za vse ljubitelje knjig pripravila prav posebne knjižne škatle. Na zmenek s knjigo vabijo odrasle, otroke ali pa kar celo družino. Čudovita ideja. Za svoje škatle pa iščejo tudi ambasadorje in res bi bila vesela, če bi se v mojem profilu znašel napis Ambasadorka #zmeneksknjigo.

Zakaj?

Na Facebook strani Knjižnega šepeta sem zapisala, da sem ljubiteljica knjig, ki se trudi, da bi drugim približala vsaj delček tega, kar občuti sama ob branju. To je tudi razlog, da sem se odločila, da se prijavim na njihov razpis za ambasadorja knjižnih škatel. Ta profil je nastal po naključju in tako sem se tudi v knjižni skupnosti znašla po naključju. Vsak dan znova pa ugotavljam, da se je to moralo zgoditi. Tu sem se našla in vesela sem, da se vas je na mojem profilu zbralo že kar nekaj in tako skupaj tvorimo še eno skupnost. Obožujem branje (pa čeprav kdaj zanj zmanjka časa) in po prebranem sem še bolj srečna, ker bom lahko knjigo fotografirala in vam jo predstavila tako, kot sem jo začutila.

Knjižni šepet najdete na Instagramu, Facebooku in blogu, z vami pa bo tri mesece delila ZMENEK S KNJIGO ZA ODRASLE.

IZPOSOJEVALKA BESED

✨✨✨
Knjiga je prijateljica.
Zavetje.
Tolažnica.
Sopotnica skozi težke dneve.
Knjiga je znanje.
Domišljija.
Kažipot.
Zemljevid.
Gubanje možganov.
Knjiga je moč.
Samozavest.
Pogum.
Udarec nazaj.
Knjiga je avantura.
Doživetje.
Izkušnja.
Polnjenje albumov spomina.
Knjiga je družina.
Popotnica.
Dota.
Knjiga je merska enota vrednosti človeškega življenja.

📖🤍📖🤍📖🤍📖🤍📖

S ponosom ter ljubeznijo do knjig in slovenskega jezika se pokorno javljam za ambasadorko (IG, Facebook in blog!) knjižne škatle Zmenek s knjigo. Najraje tiste za otroke ali družino. ❤️

Ker so navadno prav zmenki z otroki & družinami v teh hitrih in čudnih časih tisti, ki mimo nas zbežijo površno, mimogrede in brez dodane vrednosti. Naj bodo s pomočjo vaše knjižne škatle spet v navdih vsem, mladim in starim, bralcem in tistim, ki to (še) niso.

In ker na zmenkih s knjigo nikoli ne zmanjka tem za pogovor. Pogovor pa zbližuje!

Hvala za priložnost in hvala za fine ideje, s katerimi božate naše bralne svetove.

Izposojevalko besed najdete na Instagramu, Facebooku in blogu, z vami pa bo tri mesece delila ZMENEK S KNJIGO ZA DRUŽINE (6–9 let).


Razpis za ambasadorje Zmenka s knjigo

Iščemo tri posameznike, ki bodo postali ambasadorji Zmenka s knjigo in nam pomagali pri razkrivanju vsebine knjižnih škatel v marcu, maju in juliju. Kdor bo izbran, bo prejel naše knjižne škatle po lastni izbiri. Iščemo profile z ljubeznijo do knjig, ustvarjalnosti in dobrim odnosom do svojih sledilcev ter s kakovostnimi fotografijami.

Izbrana ambasadorja bosta morala:

 • objaviti prejeto knjižno škatlo v storyjih (najmanj 5) in nas označiti: @sodobnost #zmeneksknjigo;
 • objaviti najmanj 4 fotografije za vsako škatlo, vključujoč: celotno vsebino, našo škatlo in dve fotografiji, ki dobro prikazujeta knjigo in/ali darilca;
 • deliti kodo za popust s sledilci (kadar jo objavimo);
 • v objave vključiti informacije, ki jih bomo poslali/objavili;
 • v svojem profilu navesti: Ambasador/-ka #zmeneksknjigo @sodobnost.

Pravila za prijavo:

 • Sledite našemu profilu @sodobnost.
 • Ustvarite kolaž iz svojih 4–5 najljubših fotografij in jih označite z #zmeneksknjigoambasador. V kolaž vključite tudi to fotografijo/objavo. Tako bomo lažje našli vaše prijave in med njimi izbrali dva ambasadorja.
 • V objavi nam povejte kaj o sebi, zakaj si želite biti ambasador/-ka, kaj vam pomenijo knjige in branje. Dopišite, ali uporabljate še druga družabna omrežja.
 • Razpis velja samo za področje Slovenije, vaš profil mora biti javen in morate biti polnoletni.
 • Zaključek razpisa je 10. 3. 2021.
 • Imate kakšne prijatelje, ki bi jih sodelovanje zanimalo? Označite jih v komentarjih, da se seznanijo z razpisom.

Vso srečo vsem in hvala za prijave! Če imate še kakšno vprašanje, nas kontaktirajte na e-naslov sodobnost@guest.arnes.si.

#sodobnost #ambasador #zmeneksknjigo #knjižnaškatla